PREDSTAVNICI SINDIKATA BILI GOSTI 29. SINDIKALNE ŠKOLE U OHRIDU

U Ohridu je od 30. 03. – do 1. 04. održana 29. sindikalna škola koju svake godine tradicionalno organizuje granski Sindikat zaposlenih u upravi i pravosuđu Republike Makedonije.

Tema kojom su se bavili učesnici ovogodišnje sindikalne škole bila je „Utvrđivanje disciplinske odgovornosti administrativnih i sudskih službenika i učešče predstavnika sindikata u disciplinskim komisijama“.

Gosti  sindikalne škole bili su predstavnici srodih sindikata iz Srbije, BiH, Federacije BiH, Republike Srpske i Crne Gore.

Granski sindikat Uprave i pravosuđa Crne Gore predstavljali su predsjednik sindikata Nenad Rakočević, predsjednica Sindikata Uprave za imovinu Crne Gore Ana Veljović i član glavnog odbora i predsjednik strukovnog odbora vatrogasaca-spasilaca Ratko Pejović.

Bila je to prilika da se u neposrednoj komunikaciji razmijene mišljenja i iskustva sa kolegama iz regiona po mnogim pitanjima kao i da se dogovore naredni koraci kako bi se inače kvalitetna saradnja sindikata podigla na još veći nivo u narednom periodu.

822

Ostavite komentar