Rakočević: Započeli pregovore sa ministrima

Predstavnici Sindikata uprave i pravosuđa dogovorili su sa premijerom Zdravkom Krivokapićem da održe sastanke sa svim resorima koji su zaduženi za prava njihovih članova, a da potom nakon analizirane situacije otpočnu razgovori s vlastima, kazao je predsjednik te radničke organizacije Nenad Rakočević. On je naveo da su već imali razgovor s ministrom pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimirom Leposavićem, a da se narednih dana očekuju razgovori sa čelnicima resora finansija i socijalnog staranja Milojkom Spaićem, ekonomskog razvoja Jakovom Milatovićem i javne uprave Tamarom Srzentić.

Nakon analize situacije ići će sastanak sa premijerom, kako bi se radilo na unapređenju položaja zaposlenih – kaže Rakočević.

Dodaje da su imali i sastanak sa potpredsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem, sa kojim je dogovorena buduća saradnja, sa akcentom na razmjeni informacija od važnosti po opšti interes. Konkretno, kako kaže Rakočević, potpredsjednik Vlade je informisan u vezi sa trenutnom situacijom i pokušajem sprovođenja nezakonitih radnji u Nacionalnim parkovima.

Izvor: Dan

964

Ostavite komentar