(VIDEO) U Pljevljima održana godišnja sjednica Sindikalnih organizacija (podružnica) članica Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore

U Pljevljima je danas u organizaciji Sindikalnog povjereništva SSCG opštine Pljevlja održana godišnja sjednica Sindikalnih organizacija (podružnica) članica Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore.

Sjednici su ispred Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore prisustvovali predsjednik Nenad Rakočević i sekretar Predrag Spasojević i član GO Sindikata Ratko Pejović.

Godišnjoj sjednici su prisustvovali predstavnici Sindikalnih organizacija Opštine Pljevlja, Službe zaštite i spašavanja, Uprave za šume, Zavoda za zapošljavanje, Poreske uprave i Suda za prekršaje.

Rukovodstvo Sindikata Uprave i pravosuđa sindikalne predstavnike je upoznalo sa aktivnostima Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore u 2018. godini. Razgovaralo se o aktuelnim izmjenama Zakona o radu, Zakona o PIO, optimizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u javnom sektoru, kolektivnim ugovorima. Na sjednici je bilo riječi i o vanrednom kongresu Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore čije je održavanje najavljeno za proljeće naredne godine.

708

Ostavite komentar