Održan sastanak sa predstavnicima poslaničkog kluba DF-a u Skupštini CG u cilju postizanja povoljnijih uslova za penzionisanje

Delegacija Sindikata uprave i pravosuđa CG danas je povodom aktivnosti vezanih za odlazak pod povoljnim uslovima u penziju zatvorskih policajaca i vatrogasaca – spasilaca obavila razgovor sa predstavnicima političkih partija koalicije Demokratski front, a vezano za njihovu podršku izmjenama Zakona o izvršenju kazni zatvora, novčane kazne i mjera bezbjednosti, kao i za izmjene Zakona o zaštiti i spašavanju. U veoma konstruktivnom tonu sastanka predstavnici Sindikata su dobili podršku od pomenutih političkih predstavnika članova Skupštine CG na pokrenute inicijative.

Predstavnici SUPCG će i dalje nastaviti razgovore tražeći podršku od svih poslaničkih klubova i nezavisnih poslanika Skupštine.

Do sada su obavljeni sastanci sa klubovima poslanika SNP i DF, gdje smo dobili neupitnu podršku.

U budućnosti ćemo javno objavljivati koji politički subjekt nije dao podršku ili je namjerno izbjegao sastanak sa predstavnicima sindikata, pozivajući naše mnogobrojno članstvo da zajedno sa svojim porodicama, glasanjem, ne daju podršku onom koji nama ne želi dobro.

1.709

Ostavite komentar