Održan sastanak sa rukovodstvom Opštine Kotor

Delegacija Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore održala je radni sastanak sa rukovodstvom Opštine Kotor na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokićem. Pored predstavnika rukovodstva granskog sindikata, sastanku su prisustvovali i predsjednici sindikalnih organizacija Opštine Kotor koji su u sastavu SUPCG.

Na sastanku se razgovaralo i postignuta je saglasnost o načinu rješavanja stambene problematike za članove našeg sindikata ili konkretno o mogućim lokacijama, oslobađanju plaćanja komunalnih obaveza i sufinansiranja od strane lokalne samouprave.

Od strane predstavnika sindikata je najavljeno da će se u skorijem periodu ući u proceduru predloga, odnosno usaglašavanja i pregovaranja kolektivnog ugovora kod poslodavca za zaposlene u organima opštine, gdje je takođe postignuta saglasnost.

Pored ovih tema, razgovaralo se i na temu hotela „Belveder“ koji funkcioše u sklopu Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore a koji se nalazi na teritoriji Opštine Kotor, kao i o načinu prevazilaženja određenih problema u funkcionisanju hotela koji su nadležnosti opštine Kotor.

618

Ostavite komentar