ODRŽANI XIII ZABAVNO SPORTSKI SUSRETI SINDIKATA „ROSUPA“

U Tesliću BiH ovogodišnni domaćin Sindikat Uprave Republike Srpske u periodu od 22 do 25 Septembra u prelijepom ambijentu hotelskog kompleksa Banje Vrućica – Kardial, organizovao je 13 susrete članova ROSUPA – Regionali odbor sindikata uprava i pravosuđa.

Sportko zabavni susreti se već trinaesti put organizuju na najvećem mogućem nivou. Pored prelijepog zabavnog dijela za koji je bio zadužen muzički bend, atmosferu su do usijanja doveli kreativni učesnici karaoka. Šlagvort susreta sindikata regiona bila su revijalna takmičenja u pravljenju najboljeg gulaša i u kuglanju.

U ekipnom i pojedinačnom nadmetanju u deset sportskih disciplina najbolji rezultat u ukupnom plasmanu ostvarili su takmičari/ke Sindikata Pravosuđa Srbije. Dugo mjesto osvojila je ekipa Sindikata Uprave Republike Srpske, dok je treće mjesto osvojio sastav Sindikata uprave i pravosuđa CG.

Sledeći četrnaesti susreti članova ROSUPA održat će se u Ohridu Hotel Metropol , 21 do 24 Septembra 2023 godine, gdje će domaćin biti Sindikat UPOZ iz Republike Makadenije. Pored pomenutih sindikata učesnika, poseban doprinos susreta u dijelu zabave dali su učesnici Sindikata državnih službenika i namještenika Bosne i Hercegovine. Sledeće godine očekujemo da se broj učesnika međunarodnih susreta uveća za sastav koji dolazi iz Sindikata državnih službenika i namještenika Hrvatske.

461