PROTEST PODRŠKE NAČELNIKU ISTRAŽNOG ZATVORA

Protest podrške Načelniku Istražnog Zatvora Predragu Spasojeviću i svim ostalim hrabrim i časnim ljudima iz policije, tužilaštva i sudstva u njihovoj borbi protiv kriminala – Ponedeljak 12.12.2022.godine u 15 i 30 časova ispred zgrade Tužilaštva, Ulica Slobode u Podgorici.

Sindikat ZIKS-a je u Ponedeljak 12.12.2022.godine u 15 i 30 časova ispred zgrade Tužilaštva, Ulica Slobode u Podgorici zakazao protest podrške inicijalno kao podrška kolegi Predragu Spasojeviću Načelniku Istražnog Zatvora zbog pokušaja njegovog ubistva od strane kriminalnih krugova, a suštinski protest je vid kritike za u početku lošu i sporu istragu od strane nadležnih institucija. Protest je takođe podrška svim časnim pojedincama iz policije, tužilaštva, sudstva i UIKS-a, a ima ih mnogo, u njihovoj borbi protiv organizovanog kriminala iz kriminalnih krugova, kao i borbi protiv korumpiranih i pasivnih službenika državnog sistema.

Na protest su pozvani svi dobronamjerni građani, kolege iz policije i pravosuđa, svi sindikalci Crne Gore, kao i NVO sektor, koji se pokazao kao velika podrška našem ugroženom kolegi Predragu Spasojeviću.

Protest u organizaciji Sindikata ZIKS-a je podrška državi Crnoj Gori koja se pokazala kao slaba i nemoćna u nekim trenutcima u kojima je morala biti i mač i Justicija.

Za bolju i Crnu Goru bez kriminala, dođite na protest podrške.

###Sindikat_postoji_nikog_se_ne_boji###

811