SINDIKALNO ČLANSTVO SVE BROJNIJE

Zaposleni Uprave za inspekcijske poslove formirali Sindikalnu organizaciju zaposlenih Uprave za inspekcijske poslove

Na osnivačkoj skupšptini Sindikalne organizacije zaposlenih Uprave za inspekcijske poslove donijeta je jednoglasna Odluka da pristupe Sindikatu uprave i pravosuđa. U samom startu učlanilo se oko 100 zaposlenih ove Uprave i jasno pokazali veoma veliko nezadovoljstvo radom postojeće sindikalne organizacije koja je funkcioniše u okviru sindikata Duška Zarubice.

Za prvog predsjednika je jednoglasno izabran inspektor Ivan Todorović, koji će uz svesrdnu pomoć svojeg velikog broja kolega ući u koštac rješavanja velikog broja problema.

Opterećeni velikim problemom planirane reorganizacije ovog organa, kao i samim stavom postojećeg sindikata koji podržava isto, gdje će bez posla ostati između 70 i 80 zaposlenih, sada će zajedno sa Sindikatom uprave i pravosuđa snažniji i zajedno, kroz sve moguće zakonske okvire urgentno pristupiti sprečavanju planiranih aktivnosti reorganizacije.

Na veoma velikom skupu osnivačke Skupštine svi su jednoglasno podržali organizaciju i planirane proteste 1.februara i svi će se svojim prisustvom rado odazvati.

##BROJNOST_JE_SNAGA##

435