SINDIKATI ZAVODA ZA HIDROMETEOROLOGIJU I SEIZMOLOGIJU I CENTRA ZA POSREDOVANJE PRISTUPILI SINDIKATU UPRAVE I PRAVOSUĐA

Velikoj porodici Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore pridružile su se još dvije veoma važne i ozbiljne sindikalne organizacije koje dolaze iz takođe dvije važne i ozbiljne ustanove.

Našem granskom sindikatu pristupile su Sindikalna organizacija Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore na čelu sa novoizbranim pedsjednikom Rešadom Šabotićem, kao i novoformirana Sindikalna organizacija Centra za posredovanje Crne Gore na čelu sa predsjednikom tog sindikata Ivanom Kneževićem.

Progresivno pristupanje novih sindikalnih organizacija Sindikatu uprave i pravosuđa Crne Gore govori o ozbiljnosti rada i planova tih sindikalnih organizacija, čiji su članovi očigledno prepoznali da kroz naš granski sindikat mogu biti dio jednog ozbiljnog sindikalnog rada i odgovornog sindikalnog ponašanja.

U najavi za skoriju budućnost imamo formiranje i povratak još nekoliko veoma ozbiljnih sindikalnih organizacija koje su nedvosmisleno kao i svi njihovi prethodnici pokazali da žele biti dio porodice samo Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore.

Novopridošlim sindikalnim organizacijama želimo od srca dobrodošlicu i zahvalnost na njihovom povjerenju prema nama i radu našeg granskog sindikata.

660

Ostavite komentar