SRETNA I USPJEŠNA 2023 GODINA

Poštovanim koleginicama i kolegama, poštovanim građanima Crne Gore i svim prijateljima Sindikata uprave i pravosuđa upućujemo najiskrenije čestitke povodom predstojećih novogodišnjih praznika.

U ovim danima kada sabiramo utiske, želimo da podijelimo sa svima zadovoljstvo rezultatima rada našeg sindikata u protekloj godini, koji su negdje vidjiljivi, negdje slabije, a negdje se i ne vide trud i zalaganje koje je SUPCG uložilo u prethodnom periodu.

Izazovi su brojni i biće ih još u godini pred nama, ali hrabri činjenica da imamo potencijala, volje i elana da nastavimo sa sprovodjenjem zacrtanih ciljeva.

Iza nas je jedna takođe izazovna i teška godina, koja je u velikoj mjeri promjenila svakodnevni život svih ljudi u svijetu. 2022 godina podsjetila nas je da su male želje najvažnije, da je zdravlje na prvom mjestu, da su porodica i prijatelji najveća radost. Ovo je bila godina koja je pokazala da su empatija, solidarnost i povjerenje najvažniji.

Na kraju, želimo da se zahvalimo svim članovima SUPCG na evidentnim rezultatima koji smo svi zajedno postigli i da vam poželimo da nam sledeća, kao i svaka naredna godina bude bolja i uspješnija od prethodne, jer gdje je sloge, tu je i pobjede.

Sretna 2023 godina.

540