SVEČANO PUŠTANJE U RAD MOBILIJARA ISPRED DNEVNOG CENTRA

Međunarodni klub žena Crne Gore je donirao JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Pljevlja parkni mobilijar za djecu sa smetnjama u razvoju.

Sredstva za mobilijar su sakupljena na božićnom bazaru koji je ogranizovan u decembu 2015.god. u Delti. Pripremanje i betoniranje prostora je doprinos opštine Pljevlja.

Povodom puštanja u rad mobilijara, djeca iz Dnevnog centra i Zračka Nade uz podršku volontera i zaposlenih izvela su prigodan program i oduševila posjetioce.

Ova donacija je dio šire akcije koju je organizovala Sekcija žena Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore. Donatori koji su svojim sredstvima podržali ovu akciju i uspješno je realizovali su: Ministarstvo finansija, Ministarstvo ekonomije, M:tel, ZAPAD BANKA, Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost Crne Gore, CENTRALNA BANKA CRNE GORE, DOO “IVNIK”, DOO “DONATOR”, DOO ”VOLI”, LJETOPIS AUTOMOTIVE, DOO “COTTON”, “LAKOS” DOO Podgorica, Udruženje penzionera Podgorice, Savez udruženja penzionera Crne Gore, SINDIKALNA ORGANIZACIJA “PREKRŠAJNI ORGAN” Podgorica, DELTA GENERALI OSIGURANJE, MESOPROMET, TAGOR, MEĐUNARODNI KLUB ŽENA CRNE GORE i Uprava za šume.

Mobilijar su otvorili predsjednica Međunarodnog kluba žena Heather Torrance, predsjednica Sekcije žena Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore Milka Bajić i sekretar Sekretarijata za drušvene djelatnosti opštine Pljevlja Mersudin Halilović.

531

Ostavite komentar