TREĆE mjesto za Sindikat opštine Pljevlja, istakla se Tanja Aranitović

U Vrnjačkoj Banji su proteklog vikenda održani Drugi sportsko-rekreativni susreti Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore koji su okupili 250 takmičara iz 25 Sindikalnih organizacija. Pored ostalih učešće na susretima uzela je i Sindikalna organizacija organa lokalne uprave Opštine Pljevlja sa svojih sedam takmičara.

U pojedinačnoj konkurenciji istakla se Tanja Aranitović koja je bila najbolja u sportskim disciplinama stoni tenis i skok u dalj. Aranitović je bila i član ženske ekipe u basketu sa Milicom Sekulić Jelenom Vučetić iz Sindikalne organizacije Opštine Mojkovac koja je osvojila prvo mjesto. Miroslav Anđelić je osvojio drugo mjesto u stonom tenisu. Takođem, drugo mjesto u badmintonu osvojila je Sindikalna organizacija organa lokalne uprave Opštine Pljevlja u sastvavu Slađana Dačević Darko Gazdić.

Postignuti rezultati bili su dovoljni za treće mjesto u ukupnom plasmanu.

Drugi sportsko-rekreativni susreti Sindikata Uprave i pravosuđa Crne Gore su ujedno bili i kvalifikacioni za Regionalne sportsko-rekreativne susrete koji će u septembru biti održani u Kladovu.

25. 06. 2019. Izvor: PV Informer

718

Ostavite komentar