Barani briljirali u Vrnjačkoj Banji

Barani imali odlične rezultate na sportsko-rekreativnim susretima Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore koji su održani u Vrnjačkoj Banji od 20. do 23. Juna

Na Drugim sportsko-rekreativnim susretima učešće je uzelo 250 takmičara iz 25 sindikalnih organizacija. Takmičenje je bilo organizovano u 13 sportskih disciplina i to: stoni tenis-žene i muškarci, skok u dalj-žene i muškarci, plivanje-žene i muškarci, bacanje kamena s ramena, pikado-žene i muškarci, streljaštvo-žene i muškarci, šah, basket-žene, mali fudbal, nadvlačenje konopa, odbojka na pijesku, košarka-muškarci, badminton i igra iznenađenja.

Ekipa Opštine Bar je osvojila drugo mjesto u sveukupnom plasmanu, kao i pojedinačno I mjesto u malom fudbalu, III mjesto u odbojci, III mjesto u šahu, Slobodan Novaković II mjesto skok u dalj iz mjesta, Vesna Vučinić III mjesto u stonom tenisu i Zoran Lekić III mjesto u stonom tenisu.

Drugi sportsko-rekreativni susreti su ujedno bili i kvalifikacioni za Regionalne sportsko-rekreativne susrete koji će se u septembru održati u Kladovu.

Vrnjačka Banja poslednjih godina visoko se kotira u regionu po razvoju sportskog turizma. Sve je više gostiju koji u Vrnjačku Banju dolaze na sportske pripreme, sportske igre, rekreaciju… Vrnjačka Banja ima sve uslove za razvoj sportskog turizma i sportske medicine, uz najboji banjski turizam u Srbiji.

713

Ostavite komentar