U JEDINSTVU JE SNAGA

Motivisani činjenicom da samo zajedno su jači, dvije sindikalne organizacije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore ujedinile su se u jedinstvenu Sindikalnu organizaciju Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Skupština Sindikalne organizacija zaposlenih u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore  donijela je odluku o udruživanju u sindikalnu organizaciju Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Donošenjem odluke potvrđeno je članstvo i status Sindikalne organizacije u Sindikatu uprave i pravosuđa, odnosno Savezu sindikata Crne Gore.

Na zajedničkoj Izbornoj Skupštini održanoj dana 02.februara 2018. godine, izabrani su i novi organi, odnosno novi Izvršni odbor,  kao i novi Predsjednik Sindikalne organizacije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, Vojvodić Dejan.

Na sjednici Izborne Skupštine, po pozivu prisustvovali su Predsjednik i Sekretar Sindikata uprave i pravosuđa, Nenad Rakočević i Predrag Spasojević.

U vremenu kada je izraženo sindikalno razjedinjavanje i isčlanjivanje, ovaj čin udruživanja predstavlja pozitivan primjer kako treba postupati, predstavlja najbolji način kako doći do krajnjeg cilja, a to je poboljšanje  materijalno-finansijskih i radno-pravnih uslova za rad naših članova, u ovom slučaju to su zaposleni u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore.

755

Ostavite komentar