U susret projektu „Rights at Work, Work on Rights“

Razvojni centar za mlade ugostio je 12-14. oktobra 2018. predstavnike Sindikata uprave Republike Srbije, Sindikata uprave Republike Srpske, Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore i Sindikata UPOZ Makedonije u sklopu konsultacija i predpripremnih aktivnosti za sprovođenje projekta „Rights at Work, Work on Rights“, čiji se početak najavljuje za 15. novembar 2018.

Imajući u vidu da je ovo jedna od prvih regionalnih inicijativa koja spaja omladinski i sindikalni sektor, sastanak je imao za cilj da prisutnima približi projektno funkcionisanje, te sve komponente projekta čije je sprovođenje pred nama. U narednom periodu očekuje se i inicijalni sastanak projektnog tima u širem sastavu, koji će spojiti uključene sindikate za nevladinim organizacijama – partnerima na projektu, kao i  Sveučilištem iz Rijeke, kao predstavnikom akademske zajednice.

Projekat je podržan u sklopu Erasmus+ programa, KA2 – Capacity Building in the Field of Youth/Western Balkan Window i više informacija o istom sledi sredinom novembra.

724

Ostavite komentar