OBAVJEŠTENJE o skupštini stambene zadruge

Poštovane kolege, dana 17.03.2018.godine, u 10 i 30h, u prostorijama SSCG, Novaka Miloševa 29, održaće se OSNIVAČKA skupština Stambene zadruge zaposlenih u ZIKS-u. Svi koji su se prijavili za osnivanje zadruge su osnivači, ostali mogu prisustvovati, a ako budu htjeli moći će da potpišu pristupnicu.

Poštovane kolege, četiri stana koja su u “vlasništvu” ZIKS-a biće podijeljena u organizaciji ZIKS-a, najvjerovatnije po pravilima  koja su važila u vrijeme kada su ti stanovi sagrađeni. Odluka koja govori da se prodaju, pa da se ta sredstva  podijele kao krediti za adaptiranje stambenih objekata koji su u vlasništvu  kandidata za dodjelu tih kredita, biće sprovedena kroz sporazum koji će stambena zadruga postići sa Ministarstvom pravde, te će se iz tih sredstava podijeliti krediti, opet najvjerovatnije po pravilima koja su važila u skladu sa odlukom koja je donešena tada. Ovo je jedini način da se odblokira podijela ovih stanova, a da se takođe realizuje odluka o prodaji stanova . Da je bilo drugog načina, to bi se VEĆ realizovalo za proteklih 15 godina!!!

Sve kolege koje imaju pitanja vezana za ovu odluku i način kako se planira realizacija svega navedenog mogu da dođu na osnivačku skupštinu stambene zadruge i sve će im biti objašnjeno. Nemojte da nasjedate na poluinformacije i glasine koje šire pojedine kolege, koje imaju očigledno lični interes da projekat rješavanja stambene zadruge propadne. Ja ću se potruditi da im pomrsim račune i da se ovaj projekat sprovede i konačno počne rješavanje stambenih problema zaposlenih u ZIKS-u.

Molim sve zainteresovane da preuzmu materijale za osnivačku skupštinu u kancelariji Sindikalne organizaije ZIKS-a.

Sindikalna Organizacija ZIKS-a                                                                                                                                        Predsjednik

Spasojević Predrag

637

Ostavite komentar