RUKOVODSTVO GRANSKOG SINDIKATA UPRAVE I PRAVOSUĐA NA PANEL DISKUSIJI „Civilno društvo za dobru upravu: Da služi i zasluži!“

Panel diskusija je organizovana u okviru projekta „Civilno društvo za dobru upravu: Da služi i zasluži!“, koji finansira Evropska unija u Crnoj Gori a sprovodi Institut alternativa u saradnji sa nevladinim organizacijama Bonum iz Pljevalja, Novi horizont iz Ulcinja, Natura iz Kolašina i Centrom za istraživačko novinarstvo.

Cilj događaja je bio da predstavi presjek stanja implementacije Strategije reforme javne uprave iz ugla civilnog društva, ali i da omogući argumentovanu razmjenu mišljenja o napretku u reformi javne uprave. Panel diskusiji je prisustvovao veliki broj predstavnika civilnog društva, javne uprave i diplomatskog kora, koji su aktivnim učešćem učinili da diskusija bude produktivna, te da na konstruktivan način damo predloge za unapređenje praksi dobrog upravljanja u našoj javnoj upravi.

Učešće na panelu uzeli su i predstavnici Sindikata Uprave i pravosuđa: predsjednik sindikata Nenad Rakočević, sekretar sindikata Predrag Spasojević i član Izvršnog i Glavnog odbora sindikata Saša Šimun.

542

Ostavite komentar